понеделник, 29 април 2013 г.

Да сложим гранитогрес-къде и какъв?

гранитогрес
гранитогрес


Да сложим гранитогрес-къде и какъв?

Много популярен днес е гранитогресът.Все повече дизайнери го предпочитат като основен в обзавеждането на частни домове.И наистина на пазара има толкова много и различни по цвят и форми плочи от този материал,че би удовлетворило и най-богатото въображение.

Създаден изкуствено,гранитогресът е много здрав.Цветът му също се придава в процеса на изпичането му-от тук и разнообразието в тонове и шарки,както и устойчивостта им във времето.Щом изберем модела,който ни харесва,можем да сме сигурни,че ще запази красивия си външен вид и без да полагаме особени усилия.

Абсолютно без конкуренция е гранитогресът,когато говорим за покриване на външни пространства.Облицовайте терасите с него и няма да се притеснявате от различните климатични условия. Гранитогресът е водоустойчив,не просмуква влага ,а затова и не се напуква при много студено време.

За коридора също е много подходящ.Здравината му е гаранция,че повърхността няма да се нарани от ходенето с обувки и ще остане гладка и лъскава.Лесно се почиства.Изберете го в подходящ за жилището цвят и ще имате приятно съчетание с пода в останалите помещения.

Гранитогресът е предпочитан и за подови настилки и плотове в банята.Отново заради здравата си и ефектна повърхност може да имате красива и лесна за поддържане кухня.А темата и мотивите са без ограниченя. Плочите гранитогрес умело имитират природни камъни и мрамор и са доста по-достъпни от тях.

И,разбира се,банята.Какво по-хубаво от супер лесно почистваща се баня,която никога не губи гладката си лъскава повърхност?Може да го постигнете като облицовате и пода и стените с гранитогрес.Ако пък предпочитате не толкова полирани повърхности,изберете плочки полиран гранитогрес за пода.Ще бъде по-безопасно,а и те никога няма да загубят облика си.Може би и това е най-хубавото,когато използвате гранитогрес в къщи-спирате да мислите за периодичните ремонти!

Няма коментари:

Публикуване на коментар